4711 club (Πρώην Αυτοκίνηση)

4711 club 2019 Λεωφόρο Κηφισίας. Τηλέφωνο 2118503680, τιμές, κρατήσεις, τραπέζι, διεύθυνση, χάρτης, φιάλη, φοιτητικό, τραπέζι, μπουκάλι

Τα Βόρεια Προάστια έχουν αποκτήσει ένα πολύ καλό λόγο για να τα επιλέξεις για την νυχτερινή σου διασκέδαση, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης, το μοναδικό 4711. Ενώ στην αρχή έδρευε στο αγαπητό Κολωνάκι συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω του, το 2012 αλλάζει στέγη και δημιουργεί την απόλυτη έκπληξη στα νυχτερινά δεδομένα της Αθήνας. Σταθερός πρωταγωνιστής της μουσικής σκηνής του για πολλά χρόνια, ήταν ο μοναδικός Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος το έχρισε μια κορυφαία επιλογή για την νυχτερινή Αθήνα. Τα μουσικά ηνία για την νέα σεζόν, πήρε ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της πόλης, οι Ονιράμα, οι οποίοι έχουν βρει την μαγική συνταγή της απόλυτης διασκέδασης. Μαζί τους στο στολίδι του Αμαρουσίου, βρίσκεται ο ξεσηκωτικός και πάντα έτοιμος να φτάσει το κέφι στο κόκκινο, Γιώργος Τσαλίκης.

Το 4711 μαρούσι είναι ένα από τα μαγαζιά που υμνεί με τον καλύτερο τρόπο το live clubbing, δίνοντας στους θαμώνες του, την ευκαιρία να διασκεδάσουν όπως ακριβώς επιθυμούν. Έτσι, στο μαγαζί μπορείς να βρεις αναπαυτικούς καναπέδες, τραπέζια και μεγάλες μπάρες για να μπορεί ο καθένας να απολαύσει το μοναδικό πρόγραμμα όπως εκείνος επιθυμεί όπως είπαμε, και ένα σχήμα που έχει προκαλέσει την απόλυτη κοσμοσυρροή, χρίζοντας το για ακόμα μια χρονιά ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πρωτεύουσας.

Οι μοναδικοί Ονιράμα λοιπόν, απογειώνουν το κέφι και τη διασκέδαση με έδρα τους το 4711 marousi για αυτή την σεζόν. Ο frontman των Ονιράμα, Θοδωρής Μαραντίνης, διαθέτει μια μαγική και απαράμιλλη ενέργεια πάνω στο stage που μπορεί να ξεσηκώσει όλους τους θαμώνες, σε κάθε live performance τους. Το μουσικό τους πρόγραμμα κινείται άψογα σε διάφορα είδη μουσικής αφού διαθέτουν εξαιρετικά χορευτικά κομμάτια αλλά και μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες. Ποτέ δεν σταμάτησαν να μας απασχολούν με την μουσική τους δημιουργικότητα, και από την αρχή που μας συστήθηκαν, φάνηκε πως είχαν έρθει στα δρώμενα, για να μείνουν αλλά και να αφήσουν το δικό τους προσωπικό στίγμα. Η διάθεση τους να φτάνουν το κέφι στο κόκκινο φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση, με το αθηναϊκό κοινό να τους έχει χρίσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του επιλέγοντας τους συνεχώς.

Όταν αναφερόμαστε σε ένα όνομα σαν τον Γιώργο Τσαλίκη τα λόγια περιττεύουν, αφού μιλάμε για ένα φαινόμενο που κάθε live του είναι μαγικό και μπορεί να ξεσηκώσει τον καθένα. Ο ίδιος με πολύ μεγάλη εμπειρία στα νυχτερινά δεδομένα, αφού έχει ηγηθεί στις σπουδαιότερες νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να φτάνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό. Το μουσικό του ρεπερτόριο κινείται σε διάφορα μουσικά είδη, από αισθαντικές μπαλάντες όπως το ΄Γιατί αστέρι μου΄ αλλά φυσικά και σε άκρως ξεσηκωτικά και ανεβαστικά τραγούδια όπως το ‘Πάρ’το απόφαση’ και πληθώρα άλλων.Το κοινό τον αγαπά πολύ και τον ακολουθεί σε όλα τα χρόνια της πορείας του, με τον ίδιο να το αποζημιώνει με το αμείωτο κέφι του και τα μοναδικά τραγούδια του που ξεσηκώνουν όλες τις αισθήσεις στο 4711 marousi club

Αφήστε μια απάντηση