ΣΤΟ FANTASIA LIVE Η ΠΑΟΛΑ!

fantasia live paola

Η Πάολα είναι μια από τις σύγχρονες λαϊκές τραγουδίστριες που έχει εντυπωσιάσει, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τα τραγούδια της. Η παρουσία της στην ελληνική μουσική σκηνή, μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ οι επιτυχίες της είναι πολλές και δυναμικές. Μάλιστα, πολλά από τα τραγούδια της έχουν γίνει τεράστια σουξέ και έχουν απογειώσει το μουσικό κοινό που ξεσηκώνεται κάθε φορά που τα ακούει. Έχει τραγουδήσει σε μεγάλες σκηνές τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως Βασίλη Καρρά, τον Παντελή Παντελίδη, Κώστα Μαρτάκη, τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Η τραγουδίστρια θα αρχίσει να τραγουδάει στο Fantasia από τον Απρίλιο του 2020. To Φαντασία Πάολα Τιμές  είναι μια από τις πιο αγαπημένες και hot πίστες της Αθήνας, και συγκεκριμένα της παραλιακής, τα τελευταία χρόνια. Το αγαπημένο στέκι έχει χαρίσει στο κοινό της Αθήνας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης όλα αυτά τα χρόνια, με τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα ονόματα να ανεβαίνουν στην πίστα του. Από το χώρο του έχουν περάσει στο παρελθόν ονόματα όπως o Νίκος Βέρτης, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ύστερα από τα χρόνια λειτουργίας που έχει μετρήσει, θεωρείται πια ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα κέντρα διασκέδασης της πόλης.

Οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει να μας χαρίζουν κάθε σεζόν τις μεγαλύτερες και πιο αξιοσημείωτες συνεργασίες. To Fantasia live 2020 βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 5, και από εκεί μας χαρίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις πιο ανεβαστικές βραδιές διασκέδασης. Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας το 2014 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην πόλη.

Ύστερα από την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου με τον Χρήστο Δάντη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και κατα συνέχεια η Πάολα Fantasia έρχονται να μας θυμίσουν ξανά πως είναι το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης. Μια εγγυημένη και πολύ safe επιλογή, για όλους όσοι θέλουν αν περάσουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στην πόλη.