Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στο Fantasia Live!

νικος οικονομοπουλος live μπουζουκια αθηνα πιστες

Μια νέα εποχή ξεκινά για τη νυχτερινή Αθήνα! Στο Fantasia Live Οικονομόπουλος θα βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο 2020. Ο καλλιτέχνης πριν από αρκετό καιρό έγινε μέλος του ομίλου του Κώστα Μπερτάκη και αυτό που περιμέναμε ήταν και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του τραγουδιστή με κάποια από τις πίστες του επιχειρηματία. η ανακοίνωση για το Fantasia ήρθε και επίσημα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του μέσα στον Σεπτέμβριο και να ξεκινήσει μια σειρά εμφανίσεων που θα ξεχωρίσουν, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είδαμε τελευταία φορά στην πίστα του. Ο Νίκος Οικονομόπουλος επίσης ξεκινά μια νέα πορεία στην καριέρα του, αφού ύστερα από χρόνια συνεργασίας με το Κέντρο Αθηνών, αλλάζει πίστα και ετοιμάζεται να μας παρουσιάζει κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Εν αναμονή της νέας αυτής συνεργασίας που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση το φθινόπωρο που μας έρχεται.


Το Fantasia Live στην Αθήνα είναι τα τελευταία χρόνια το κορυφαίο κέντρο διασκέδασης της παραλιακής με διαφορά λειτουργώντας σχεδόν 12 μήνες τον χρόνο! Τα τελευταία 3 χρόνια ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής, αλλά έχουν περάσει από την πίστα του και άλλα κορυφαία ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Νότης Σφακιανάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και άλλοι.

Το αγαπημένο κέντρο διασκέδασης ανανεώθηκε πλήρως, όπου μετατράπηκε σε live club διεθνών προδιαγραφών που δεν θα έχουμε ξαναδεί στην Αθήνα και φυσικά ;έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Πλέον το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ξεκινάει ένα νέο κύκλο, αυτή την φορά με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Οικονομόπουλο που παίρνει την σκυτάλη από τον κορυφαίο Κωνσταντίνο Αργυρό!